Hoe Verder?

Geef aan waar jouw interesse ligt?

Bedenk welk business model(len) bij uw organisatie past. Als u anders zou willen samenwerken, welke strategische en concrete uitdagingen voorziet u dan?

Kies hieronder het model wat bij u past en vul de uitdaging in die u voorziet.


Verdieping 2-daagse workshop

Wim Steenbergen heeft het boek geschreven “Outsourcing development & Life-cycle management”, gebaseerd op zijn ervaringen als ondernemende alliantiemanager in de maakindustrie.Hij heeft een cursus ontwikkeld waarin onder meer de fit-analyse en total cost of ownerschip ten behoeve van ketensamenwerking centraal staan.

Mail Wim Steenbergen

_AAJrqXfywFApy1w-accord-end-10.jpg

Strategische sessie

Eerst duidelijkheid krijgen of ketensamenwerking wat voor de organisatie is? Organiseer een strategische sessie met het MT. Als hogeschool kunnen we ondersteuning bieden.

Student inzetten voor concreet vraagstuk

Is er binnen de organisatie een concreet vraagstuk of moet er een fit -analyse gemaakt worden? Zet het vraagstuk op papier: aanleiding probleem, doelstelling en onderzoeksvraag en lever deze in via afstuderen-fhbent-bmkb@fontysl.nl t.a.v. Yvonne Kirkels

Fieldlab Ketensamenwerking opzetten

Een pilot starten rondom ketensamenwerking kan. Ook deze kunnen we als hogeschool begeleiden door inzet van een student of docent.

Hier onder is een vragenlijst die u kunt invullen aan de hand van uw perspectief. De telling gaat als volgend.

  1. Helemaal oneens
  2. Oneens
  3. Een beetje oneens
  4. Neutraal
  5. Een beetje eens
  6. Eens
  7. Helemaal mee eens